Godkänna kommentarer

Nu när vi börjar skriva inlägg kommer vi också till att godkänna kommentarer, eller ta bort dem. En kommentar visas inte utan att du godkänt den.

När du har en kommentar som väntar på godkännande ser du det på siffran efter Kommentarer.

Kommentarer 1a bilden

För att godkänna behöver du markera kommentaren och sedan Välja åtgärd samt utföra åtgärden.

Kommentarer 2a bilden

Markerar kommentaren gör du genom att klicka i rutan vid kommentaren. Sedan väljer du åtgärd i rutan ovanför. Du väljer på att Förkasta, Godkänn, Markera som skräp och Ta bort. Allra sist klickar du på Utför.

Kommentarer 3e bilden

Att skriva kommentarer är en del av responsarbetet så tänk på att arbeta aktivt och medvetet med kommentarsskrivandet i undervisningen. En modell för att ge respons är Two stars and a wish. Det går ut på att ge två positiva omdömen och en önskan om en förbättring. All respons ska vara konstruktiv och utgöra ett stöd för den som får den att utveckla sitt arbete.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *