Skapa användarkonton till mina elever

Du vill förstås att eleverna själva ska kunna skriva och kanske publicera sina inlägg. Hur du lägger till användare ser du på supportsidan Moobis.se. Direktlänken till filmen om att lägga till användare hittar du här: Hur skapar jag användarkonton till mina elever?

Filmen visar mycket tydligt hur du gör för att lägga till fler användare.

Webbstjärnan har också en utmärkt handledning för hur du lägger till användare. I Webbstjärnan kan man också lägga till flera användare i ett kick! Detta brukar uppskattas av lärare som har stora klasser.

Du vill säkert också veta skillnaderna i befogenheter som olika användare har och det framgår av den här listan: Olika befogenhetsnivåer för olika användare

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *